skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Maico

Maico

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: inbegrepen t/m 350 personen
  • Prijs: v.a.  995,– ex BTW

Deze Enschedese zanger begon zijn carrière tijdens Carnaval in 2010 waarbij hij het publiek verraste met zijn geweldige zangpresetatie en goede stage performance.

Het leven van Maico stond al van jongs af aan in het teken van Nederlandstalige muziek. Een talentenjacht, die hij won, versnelde de muzikale toekomst, inmiddels heeft Maico al vele eigen singles uitgebracht.

‘Liefde is een virus’, ‘Zoveel moois’, ‘Jij’, ‘Zij houdt nog steeds van hem’, ‘Morgen, ‘Jij bent mijn nummer1’, ‘Ik wil weer met je dansen’, ‘Lach, leef en geniet’, ‘Je bent er één uit ‘n miljoen’ worden nog veel gedraaid op de Nederlandse en Belgische radiostations.

Maico treedt inmiddels veel op en weet overal het publiek te enthousiasmeren en aan zich te binden met zijn geweldige zangkunst en vriendelijke, spontane uitstraling.

Een optreden van Maico bestaat uit een mix van bekende Nederlandse covers en feestnummers, afgewisseld met eigen nummers. Zo zet Maico elke feestzaal, kroeg en feesttent op z’n kop!

Maico Boeken ?

Wilt u Maico boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al uw artiesten boekingen. Op deze pagina vind u al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Maico.

Wilt u meer  informatie of Maico inhuren?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top