skip to Main Content
Maico

Maico

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: inbegrepen t/m 350 personen
  • Licht(show): niet inbegrepen
  • Prijs: op aanvraag

Maico Boeken

Wil je Maico huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Maico.

Wil je meer  informatie of Maico Boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Maico zijn carrière  begon tijdens het carnaval in 2010 waarbij hij het publiek verraste met zijn geweldige zangprestatie en goede stageperformance. De jeugd van deze in 1995 in Enschede geboren zanger stond al vanaf jongs af aan in het teken van de Nederlandstalige muziek.
Een in 2010 gewonnen talentenjacht versnelde de muzikale toekomst en inmiddels heeft  Maico zes eigen singles uitgebracht en in 2016 komt zijn nieuwe nummer uit! ‘Liefde is een virus’, ‘Zoveel Moois’, ‘Jij’ , ‘Zij houdt nog steeds van hem ‘ Morgen’ en’ Jij Bent mijn nummer 1′ zijn eigen nummers van Zanger Maico en worden veel gedraaid op de Nederlandse en Belgische zenders.

Maico treedt inmiddels veel op en weet overal het publiek te enthousiasmeren en aan zich te binden met zijn geweldige zangkunst en vriendelijke, spontane uitstraling. Een optreden van zanger Maico met een mix van bekende Nederlandse covers/feestnummers, afgewisseld met eigen nummers, zet uw feestzaal, kroeg, feesttent op zijn kop!

Back To Top