skip to Main Content
Bobo

Bobo

  • Kindershow
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: Niet inbegrepen
  • Licht(show): Niet inbegrepen
  • Prijs: 2495,– ex BTW en Buma

Biografie

Bobo is jarig en samen met Tjerk en alle aanwezige kinderen en hun ouders vieren ze het verjaardagsfeest. Meezingen, meedoen, grappig, vrolijk, spannend en super leuk voor het hele gezin.

Al 45 jaar is Bobo razend populair en het állerleukste kleutertijdschrift van Nederland. Vele generaties zijn er mee groot geworden. Sinds een aantal jaren beleeft Bobo ook iedere dag op RTL Telekids de grappigste tv-avonturen.

En nu komen, van de originele cast van tv, Bobo en Tjerk naar jullie toe voor een wervelend en muzikaal avontuur voor het hele gezin. Denk niet dat de kinderen stil gaan kijken: Ze vragen steeds de hulp van het publiek om dit verjaardagsavontuur tot een goed einde te brengen. Dat lukt alleen als iedereen, dus ook de ouders, meehelpen, meerijmen en meezingen.

Lach en doe mee met dit muzikale avontuur van Bobo en Tjerk

Kindershow Bobo Boeken?

Wil je de Kindershow Bobo boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Bobo.

Wil je meer informatie of Bobo boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top