skip to Main Content
Katell

Katell

  • Moderne Franse folk en pop act met pianist
  • Duur optreden: 2x 45 minuten
  • Prijs: op aanvraag
  • Brel & Stromae act met 2 muzikanten
  • Duur optreden: 1x 50 minuten
  • Prijs: op aanvraag

Kandidaat the Voice 2017

Katell Boeken

Wil je Katell huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Katell.

Wil je meer  informatie of Katell boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Katell, de Frans-Nederlandse zangeres, is geboren in Frankrijk. Ze is deels in Nederland en deels in Frankrijk opgegroeid. In 2006 verhuisde ze van Parijs naar Enschede om te studeren aan het ArtEZ Conservatorium. “Ze heeft uitstraling en flair, een echte toneelpersoonlijkheid. Ze weet wat ze zingt en zingt ook voor het publiek”, zo oordeelde de jury over Katell, toen ze eerste werd op het Concours de la Chanson 2010 van de Alliance Française. Een paar maanden later studeerde ze af aan het Conservatorium.

In 2012 bracht ze haar eerste EP uit “Emmène-moi”, een plaat met 5 fabelachtige nummers. Op haar album, uitgebracht eind november 2014, deelt Katell 11 prachtige artisjokblaadjes met de luisteraar. De naam van het album ‘Coeur d’artichaut’ – artisjokkenhart –  is een Franse uitdrukking die verwijst naar een gevoelig persoon. Katell’s muziek is een gevoelige mix van moderne Franse folk en pop die ze samen met haar band in theaters uitvoert. In juli 2015 bracht ze haar single uit: Vite Vite!, Katell’s lofzang over de Tour de France.

In 2017 maakt ze de stap naar het theater met de show Brel & Stromae, waarbij ze het wereldberoemde repertoire van deze twee grootheden vermengt tot een theaterconcert.

Moderne Franse folk en pop act met pianist (2 x 45 minuten)

In het repertoire onder andere klassiekers van Jacques Brell en Edith Piaf maar ook Franse pop van Stromae en eigen werk. Katell’s muziek is een gevoelige mix van moderne Franse folk en pop die ze samen met haar pianist of band uitvoert. Afhankelijk van uw wensen kan de samenstelling van de band worden aangepast met bijvoorbeeld extra gitarist, percussionist en basgitarist.

Brel & Stromae act met 2 muzikanten (1 x 50 minuten)

Een muzikale fusie van twee grootheden! Jacques Brel & Stromae, twee grote zangers, een van toen en een van nu. Beiden met muziek waar je niet om heen kan; maatschappijkritisch, opzwepend en ontroerend.

Katell brengt het wereldberoemde repertoire van deze twee grootheden samen op een toneel en vermengt hun kleurrijke oeuvre met elkaar tot een uniek concert. De elektronische elementen van Stromae klinken door in de klassiekers van Brel en de oude chansons weerklinken in haar versies van de moderne hits van Stromae.

OfferteBoekingInformatie

Back To Top