Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Karikaturist Mimile

Karikaturist Mimile

  • Karikaturist
  • Duur optreden: in overleg
  • Techniek: n.v.t.
  • Prijs: op aanvraag

Karikaturist Mimile

Karikaturist Mimile is een zeer getalenteerde tekenaar die in staat is binnen enkele minuten met een aantal lijnen een goed gelijkende karikatuur op papier te zetten.

Natuurlijk mogen de mensen deze originele “Mimile” mee naar huis nemen als blijvende herinnering aan het feest. Hoewel hij normaal gesproken een Franse “présence” heeft, á lá Mont Martre, is het voor hem ook mogelijk om in een andere outfit te verschijnen, passend bij elk thema.

Doordat Mimile zowel op een vaste stek als mobiel te werk gaat, is hij werkelijk op ieder feest in te zetten. Voor een zeer succesvolle en entertainende aanvulling op elk feest kunnen wij Mimile van harte aanbevelen!

Voor een persoonlijk tintje kunnen wij, voor een geringe meerprijs, tevens zorgen dat jouw logo op de karikatuur tekening gezet wordt.

Inspelend op het digitale tijdperk tekent Mimile ook op een digitaal tabloid. De tekeningen worden rechtstreeks in zijn laptop opgeslagen, wat snelheid en kleurgebruik ten goede komt.

Zijn verrichtingen zijn goed te volgen op een hooggeplaatst LCD scherm. Mimile print alle ‘handwerkjes’ uit op postkaart formaat en de felbegeerde karikatuur gaat met de gasten mee naar huis.

Karikaturist Mimile Boeken?

Wil je Karikaturist Mimile boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Karikaturist Mimile.

Wil je meer informatie of Karikaturist Mimile boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top