skip to Main Content
Julians Kindershow

Julians Kindershow

  • Kindershow
  • Tijdsduur:1 x 45 minuten
  • Decor:Inclusief
  • Geluid:Inclusief tot 200 personen
  • Begeleiding:1 persoon
  • Prijs: v.a. 595,– ex BTW

Biografie

Julian is een jonge actieve maar vooral ervaren entertainer. Zo heeft hij dit jaren als clown gedaan. Misschien kent u Julian dan ook wel van familiepark Drievliet in Den Haag waar hij een hoop kunsten heeft geleerd en uitgevoerd.

Julians Kindershow reist momenteel door het land om allerlei feestjes te bezoeken. Van bruiloft tot verjaardag tot bedrijfsfeest, overal weet Julians Kindershow passend vermaak toe te passen. Met entertainment dat tussen de feestvreugde doorloopt of met een show van ca. 45 minuten waarin jong én oud publiek top vermaak beleven.

Verrassen, verbazen en vermaken

Op geweldige wijze weet Julian de kinderen te verrassen, te verbazen en bovenal te vermaken met zijn show. Uiteraard kan deze leuke artiest ook de meest bijzondere goocheltrucjes waardoor jong én oud verbaast zullen staan. Julian heeft een hoog interactie-niveau; de kinderen kunnen actief meedoen in de show. Een aanrader voor ieder kinderfeest!

Julians Kindershow Boeken?

Wil je Julians Kindershow boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Julians Kindershow.

Wil je meer informatie of Julians Kindershow boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top