skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Holland Draait door

Holland Draait Door

-Geluid tot circa 200 personen
-Drive-in show
-Effectverlichting
-2 x 42”beeldscherm voor het publiek
-Speeldesk met zwaailicht, mic. en tv-scherm
-Passend decor van 6 meter breed.
-Presentator / entertainer en DJ
-Werktijd tot maximaal 4 uren

Tot 240 minuten
Incl. Geluid en Techniek

Prijs: v.a.  1200,–/1400,– ex BTW

Holland Draait Door Boeken

Wil je Holland Draait Door huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Holland Draait Door.

Wil je meer informatie of Holland Draait Door boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Herkenbaarheid, hilariteit en een hoog meezing gehalte zijn de steekwoorden van deze show.  Holland Draait Door!  De scherpe en goedlachse presentator Alain speelt met een aantal kandidaten het spel.
Tijdens het programma spelen wij, in een aantal ronden, het spel “Holland draait door !”, wat het midden houdt tussen de bekende televisieshow: Ik hou van Holland, get the picture en Minute To Win it. Een quiz die leidt tot grote hilariteit bij het publiek. Een  super interactief spelprogramma dat wordt gespeeld met het voltallige aanwezige publiek. Een quiz voor de hele familie, waarbij meezingen en voorzeggen noodzakelijk zijn om als winnaar uit deze strijd te komen. 

Op de speeldesk staat een tv scherm waarop de foto- en muziekvragen worden getoond. Daarnaast zijn in het decor 2 schermen geplaatst zodat het publiek kan meekijken met hun eigen panel. Wie als eerste het antwoord denkt te weten, drukt op de knop! En wederom een punt verdiend voor het team! Of bij een fout antwoord, een punt voor de tegenstander.

Tijdens de show zijn er meezing, dans en actieve publieksmomenten. De DJ maakt het feest compleet met de grootste hits van Nederlandse artiesten (denk aan 2 unlimited, Andre Hazes, Total Touch, Guus Meeuwis enzovoort).

Holland Draait Door is uitermate geschikt voor bedrijfs- en familiefeesten.

Back To Top