skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Head to Head Tapchallenge

Head to Head Tapchallenge

  • Business
  • 3 uur operationeel
  • Presentator / jury (1 persoon)
  • Speciale Head2head tap
  • TV Scherm 52 inch
  • Basis Geluid-set (tot c.a. 100 personen)
  • 40 liter bier
  • Reis/transport binnen Nederland m.u.v. de eilanden.
  • Prijs: 1250,– ex BTW

CONCEPT

Maak kennis met Head to head tapchallenge, de spannendste biertapwedstrijd van Nederland. Een regelrechte publiekstrekker op ieder event. Deze onvergetelijke krachtmeting draait om kwaliteit, kennis, plezier en is toegankelijk voor iedereen!

Dit nieuwe concept dat door Bartendercompetition is ontwikkeld is de Head to Head Tapchallenge. Het format van de Head to Head Tapchallenge laat professionals en consumenten op een leuke, spannende en interactieve manier kennis maken met het belang van de juiste bierbehandeling.

Bij deze biertapwedstrijd tappen twee deelnemers tegelijk tegen elkaar op en speciaal voor deze contest ontwikkelde bar met dubbele tap. De fun is niet alleen dat je tegenover je tegenstander staat. Maar ook dat iedereen via het geanimeerde scorebord direct ziet wie en waarom je wint of verliest!

Meer dan 60 deelnemers per uur kunnen meedoen met de Head to Head Tapchallenge. En ze hoeven nergens op te wachten! Het is een een tegen een biertapwedstrijd tegen je collega, vriend/vriendin of een vreemde. Wie van de twee tapt het beste. Direct een winnaar en een verliezer en een proost/fotomoment met de score op de achtergrond.

Met kleinere groepen kan er ook een knock-out competitie opgezet worden en een heuse tap kampioen gekroond worden.

Biertapwedstrijd 2.0

De Head to Head Tapchallenge is onafhankelijk van biermerk in te huren, sterker; de tap en achtergrond kunnen volledig gepersonaliseerd worden naar elke naam. Uw logo op de tap en achtergrond behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk de promo op onze site en raak enthousiast over dit unieke concept.

Head to Head Tapchallenge Boeken

Wil je de Head to Head Tapchallenge huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van de Head to Head Tapchallenge.

Wil je meer informatie of Head to Head Tapchallenge boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top