skip to Main Content

Ferry Doedens

  • Tape act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: Inclusief M-set
  • Prijs v.a. 1995,– ex BTW en Buma

Mix van bekende Nederpop klassiekers

Ferry Doedens Boeken

Wil je Ferry Doedens huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Ferry Doedens.

Wil je meer  informatie of Ferry Doedens boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Ferry Doedens is een multi-talent die naast zijn acteer carrière in onder andere Goede Tijden Slechte Tijden en de musical Grease, nu ook te boeken is als zanger. Ferry is inzetbaar als tape-act, waarbij hij naast een aantal eigen nummers, een mix van verschillende Nederlandstalige hits ten gehore brengt; variërend van Nielson tot Blof. Één ding is zeker, Ferry zit bomvol energie en zal zijn enthousiasme en passie dan ook zeker over weten te brengen op het publiek.

FERRY DOEDENS: TALENTVOLLE ZANGER, ACTEUR EN MODEL

Ferry is onder andere bekend geworden door GTST, waar hij jarenlang de rol van Lucas Sanders vertolkte. Inmiddels is Ferry niet meer weg te denken uit de entertainment wereld; door de presentatie van verschillende programma’s op RTL4 en RTL5, zijn deelname aan Expeditie Robinson 2014, zijn gastrol in The Bold and the Beautiful en zijn rol in de musical Wicked. Momenteel toert hij door het land als alternate van Tim Douwsma in de musical Grease, waar hij de hoofdrol ‘Danny Zuko’ op zich neemt.

FERRY DOEDENS: RASECHTE ENTERTAINER

Na het voortgezet onderwijs is Ferry gaan studeren aan de opleiding Kunst, Theater en Media in Groningen. Hier wordt hij gecoacht op het gebied van zang en krijgt hij les in drama, acteren en in diverse dansstijlen. Niet zonder resultaat. Hij wordt frontman in de coverband ‘Walrus Gumboots’ waar hij als leadzanger menig feesttent op zijn kop weet te zetten. Deze ervaring komt goed van pas nu hij zijn solocarrière als zanger een boost gaat geven, Ferry is onuitputbaar en zorgt ervoor dat alle ogen op hem gericht zijn. Met zijn slechts 25 jaar kan het niet anders dan dat we van deze rasechte entertainer nog veel zullen horen. Wil jij Ferry LIVE op jouw feest(je)? Dat kan! Neem voor meer informatie of boekingen vrijblijvend contact  met ons op.

OfferteBoekingInformatie

Back To Top