Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Feestzanger Marco Kraats

Feestzanger Marco Kraats

  • Tape Act
  • Duur optreden: diversen mogelijkheden
  • Techniek: inclusief M-set
  • Genre: Feest
  • Prijs:op aanvraag

Feestzanger Marco Kraats Boeken

Wil je Feestzanger Marco Kraats huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Feestzanger Marco Kraats.

Wil je meer informatie of Feestzanger Marco Kraats boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Feestzanger Marco Kraats is een jonge frisse feestzanger die al 8 jaar door het land reist om overal een feestje te bouwen!
Zo stond Marco al op Dutch Valley, de Sneekweek, Nijmeegse Vierdaagse en Go Après Ski en zingt hij ook al jaren in de bekende Après Skihut in Rotterdam, Costa Eindhoven en Time Out Gemert.
Met 8 singles is hij ook geen onbekende meer in de kroegen en staan zijn liedjes in menig muziekcomputer en op veel bekende verzamel cd’s.

Marco is in 2014 én 2015 door collega’s en publiek uitgeroepen tot beste opkomende feestartiest van Nederland heeft hiervoor 2 Party Awards gekregen!

Onlangs is Marco een samenwerkingen aangegaan met DJ Maurice die mede verantwoordelijk is voor het succes van bijvoorbeeld Snollebollekes.

Marco’s laatste single, een feestversie van Claudia de Breij en Jeroen van de Boom’s hit ‘Mag ik dan bij jou’ , bleek nu een schot in de roos en is inmiddels meer dan 200.000 x bekeken op Youtube. Zijn bewerking van de Gangnam Style (Bami Pangang Style) is zelfs al een half miljoen keer bekeken!
In 2016 komen er 6 singles van Marco uit, de eerste “ Radler is geen alcohol” is al gelijk een schot in de roos!

De optredens van Marco staan voor 100% feest!

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top