Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Feest DJ Maarten

Feest DJ Maarten

  • DJ Act
  • Duur optreden: 4 uur durende Show
  • Techniek: inbegrepen t/m 750 personen
  • Licht(show): inbegrepen
  • Prijs: v.a. 995,– ex BTW

Feest DJ Maarten Boeken

Wil je Feest DJ Maarten huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Feest DJ Maarten.

Wil je meer informatie of Feest DJ Maarten boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Feest DJ Maarten is een van de beste Nederlandse entertainers. Deze knotsgekke DJ schuwt geen enkel middel om de tent op zijn kop te zetten.

Tijdens een show draait Feest DJ Maarten niet alleen plaatjes maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Maffe verkleedpartijen, gekke attributen, foute videoclips in combinatie met de geniale vondsten van Maarten zorgen ervoor dat u het niet droog weet te houden. Een kolderieke show waar de vonken van af spatten.

Naast zijn knotsgekke shows is Maarten ook succesvol actief op singlegebied. Hij haalde de Mega Top 100 met nummers als: “Ik ben vandaag zo vrolijk“, “Wat een lekkere kont“, “Ik ben een kikker“, “18“, “In Hollands staat een huis“, “Hamburgers met korting” en “Alle idioten zingen over boten“. Deze laatstgenoemde single heeft op youtube al bijna 5 miljoen hits gescoord!!!

Optredens van DJ Maarten duren vier uur en zijn inclusief geluid en licht.

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top