skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Feest DJ Jansen

Feest DJ Jansen

  • Feest DJ Act
  • Duur optreden: 120 minuten
  • Techniek: niet inbegrepen
  • Prijs: v.a. 795,– ex BTW

Party-Beats Only!
Dikke klappers en remixen! Natuurlijk met zijn eigen vette mash-ups en energieke manier van draaien: JANSEN is absoluut uniek! Een ‘never-ending’ stroom van energie, muzikale pieken en nog meer muzikale pieken…

Een dollemansrit door genre’s als Top-40, dance, party-tracks en classics. Niet is te gek en alles mag. Met de microfoon als helmstok door de branding van feest-klappers waar niemand op blijft stilstaan. JANSEN gooit altijd de zweep er over! De afgelopen jaren draaide JANSEN in letterlijk honderden feestcafe’s in heel Nederland.

Nu is het tijd om de volgende stap te maken, en vol enthousiasme op de grotere podia te springen. Eerste wapenfeit: eigen stage op City of Dance Festival 2018! Get ready for more… Geen event is veilig voor deze crowdpleaser. Verwacht geen eentonige sets, maar laat je meesleuren van links naar recht en van voor naar achter. JANSEN tovert in no-time elk feest, event en festival om tot een pot vol kokende gekkigheid. Voor je het weet sta ook jij te dansen en zingen op een foute mix van dansbare klappers. Are you readyyyyyy….

Feest DJ Jansen Boeken?

Wil je Feest DJ Jansen boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Feest DJ Jansen.

Wil je meer informatie of Feest DJ Jansen boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top