skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Django Wagner

Django Wagner

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: M-set
  • Prijs: v.a. 2595,– ex BTW en Buma

Django Wagner Boeken

Wil je Django Wagner huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Django Wagner

Wil je meer  informatie of Django Wagner boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

De eerste single van Django Wagner verschijnt in maart 2009. Op deze opname wordt hij muzikaal bijgestaan door zijn vrienden van het wereldberoemde Rosenberg Trio. Het liedje “Kali” staat meteen wekenlang genoteerd in de diverse hitlijsten. Inmiddels kunnen we spreken van een feestklassieker!

Hij is zowel door de BUMA als de PARTY AWARDS uitgeroepen tot beste zanger van Nederland.

Django scoort in het najaar van 2015 nog een grote hit met de single “Daar zijn vaders voor.  Het jaar wordt afgesloten met een prachtige kerstsingle: “Blijf jij na deze kerst voorgoed met mij”.

Django ontving in zijn carrière veel awards. Te veel om allemaal op te noemen. Hier noemen we de belangrijkste: de Zilveren Harp en een Edison 

Ook het jaar 2016 ziet er voor Django heel goed uit want Django heeft een nominatie van de Edison Jury in de wacht gesleept. Het album “Mijn muziek, mijn passie” dat is geproduceerd door het team dat bestaat uit Waylon van der Heyden, Frank van Weert, Adrie van den Berk en Django zelf, maakt kans op deze felbegeerde award.

Django is een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit. Overal waar Django optreedt “breken de mensen de boel af”.

Django Wagner heeft een imposant stemgeluid. Als Django zingt, staan de geluidsboxen naast het podium letterlijk te trillen door de geweldige sound. Daarnaast staat er een persoonlijkheid op het podium met een zeer innemende uitstraling.

Back To Top