skip to Main Content
DJ Phalerieau & MC Alainde Lon

DJ Phalerieau & MC Alainde Lon

  • DJ & MC
  • Duur optreden: 1x 90 minuten
  • Techniek: exclusief
  • Prijs: v.a. 1975,– ex BTW en BUMA
  • Extra
  • Geluid en DJ Booth
  • Vraag ons naar de mogelijkheden

Toen Valerio Zeno in 2007 de wereld van DJ instapte, besloot hij zichzelf neer te zetten als een trouwe eclectic DJ. Hij veranderde de eerste en laatste letter van zijn naam en zo ontstond Phalerieau! Phalerieau draait een gebalanceerde combinatie van HipHop, R&B, House en 80’s music.

In 2007 maakte Nederland voor het eerst kennis met Phalerieau. De sets van de Bambino from Amsterdam vormen een eclectische mix van hiphop, r&b, 80’s en house. Samen met de energieke Rotterdamse mc Alainde Lon vormt hij het meest dynamische duo sinds Batman en Robin, maar dan zonder de maillots. Niet gek dus dat deze twee al op vele toonaangevende podia in Nederland hebben gestaan. Zo zijn ze graag geziene gasten in clubs en op festivals, waaronder Heartbreak (BAR), Vieze Poezendek (AIR), Please Don’t Tell (Jimmy Woo), Milkshake, Solar en Mysteryland.

De combinatie Phalerieau & Alainde Lon staat garant voor een sterk en gevarieerd muzikaal optreden, gebracht met een onnavolgbaar gevoel voor humor, stijl & originaliteit. Deze kwaliteiten maken ze de onbetwiste podiumkillers. En de ideale schoonzonen, maar dat is weer een ander verhaal…

DJ Phalerieau & MC Alainde Lon Boeken?

Wilt u DJ Phalerieau & MC Alainde Lon boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al uw artiesten boekingen. Op deze pagina vind u alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van DJ Phalerieau & MC Alainde Lon.

Wilt u meer informatie of DJ Phalerieau & MC Alainde Lon  boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

OfferteBoekingInformatie

Back To Top