skip to Main Content
Dj Jose

DJ Jose

  • DJ Act
  • Duur optreden: 1x 90 minuten
  • Techniek: Niet inbegrepen
  • Prijs: Op aanvraag

DJ Jose Boeken

Wil je DJ Jose huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van DJ Jose.

Wil je meer informatie of DJ Jose boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Op dit moment heeft DJ JOSE in bijna iedere Nederlandse club gedraaid en was zeer succesvol in plaatsen als Alanya (Turkije), Albanië, Oslo (Noorwegen), Gran Canaria, Lloret de Mar, Blanes, Salou (Spanje), Korfu, Mykonos, Kreta (Griekenland), Israël, Curaçao, Aruba, St. Maarten en het subtropische eiland Bermuda. Verder is DJ JOSE ook een bekend gezicht op de grote evenementen als: Mysteryland, Dance Valley, Free Festival en Trance Energy. Ook is hij regelmatig te vinden in clubs als: Vak Zuid, Opium en de Xtralarge feesten in Kingdom te Amsterdam.

Op producerend vlak liet DJ JOSE met diverse hits van zich horen na “Wrong=Right” (1998), “House of Justice” (1999) volgden de singles “II Symbols” (2001) en “Access” (2001) en in 2003 : “Hecitate” wat ook in Engeland, Oostenrijk en Duitsland een grote hit was. De opvolger liet even op zich wachten maar twee jaar later stond “Stepping in To The Beat” (2005) in de hitlijsten van Engeland, Frankrijk, Spanje en Portugal. De meeste van deze platen werden in samenwerking met collega DJ/Producer G-spott (Richard Durant) geproduceerd.

In 2006 komt DJ JOSE met zijn single “Dedication” een samenwerking tussen DJ JOSE en DJ/Producer John Marks, de plaat gaat wederom in het buitenland helemaal “los”maar Nederland blijft achter. Met “Turn The Lights Off” laat DJ JOSE zien dat hij ook nog steeds dikke hits in eigen land kan scoren, voorjaar 2007 stijgt de single naar de hoogste regionen in de Nederlandse Top 40, maar ook in de rest van Europa komt de plaat in de alle dancecharts voor. De opvolger Physical Attraction is december 2007 een feit, met wederom een top40 notering staat deze plaat momenteel nog in menig playlist.

Back To Top