skip to Main Content
DJ Devo

DJ Devo

  • DJ Act
  • Duur optreden: op aanvraag
  • Techniek: Inclusief licht & Geluid
  • Prijs: op aanvraag

DJ Devo Boeken

Wil je DJ Devo huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van DJ Devo.

Wil je meer informatie of DJ Devo boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Dj Vevo is afkomstig uit Baarle Nassau die het publiek volledig uit zijn dak laat gaan. Sinds 1995 is DJ Vevo werkzaam in de artiestenwereld. gestart als DJ op diverse locaties. Dj Vevo is jouw Disckjockey voor ouderwets goede muziek via de modernste digitale technieken.
Vele daverende Dance classics uit de jaren 70, 80 en 90 passeren de revue. Ook Nederlandstalige bekende nummers uit ons eigen land maken deel uit van het repertoire.
Dj Vevo laat de spannende tijden van de discotheek herleven. Dansen is zijn motto. Deze ervaren Allround DJ deelt uit, maakt gek, draait door, geeft weg, zweept op en viert feest. Het zweet zal van de muren druipen en de mensen dansen tot ze erbij neer vallen! Zijn publiek staat altijd op de eerste plaats!

Sinds 2012 is DJ Vevo ook resident DJ in Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) Na diversen grote optredens in de ijshallen Zwolle, Ahoy Rotterdam, afterparty Toppers in concert, Holland Casino, en vele bruiloften, Discotheken is Vevo de Dj voor jou!
Kortom Boek je DJ Vevo ( tevens presentatie) dan weet je zeker dat je een DJ binnenhaalt die JOUW feest tot een absoluut hoogtepunt brengt!

OfferteBoekingInformatie

Back To Top