skip to Main Content
DJ BASSANOVA

DJ Bassanova

  • DJ Act
  • Duur optreden: 1x 120 minuten
  • Techniek: Niet inbegrepen
  • Prijs: Op aanvraag

DJ Bassanova Boeken

Wil je DJ Bassanova huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van DJ Bassanova.

Wil je meer informatie of DJ Bassanova boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Het begon allemaal…In Enschede… Waar in 2008 de Nederlandse dance DJ/producer DJ Bassanova zijn eerste dance track produceerde. Geïnspireerd door zijn muzikale helden Armin van Buuren, Hardwell, Afrojack, Fedde Le Grand and Avicii maakte hij het afgelopen jaar grote sprongen als het gaat om zijn productie en draaiskills.

DJ Bassanova zijn roducties en remixes worden gesupport door gerespecteerde dance artiesten als Tiesto, Martin Garrix, Bassjackers, Bingo Players & Blasterjaxx en hierdoor komt de carrière van de jonge producer in een stroomversnelling. DJ BOSSANOVA laatste remix ‘Blame” by Calvin Harris ft. John Newman is een regelrechte Soundcloud hit en kwam onlangs voorbij in Hardwell On Air (#184) and BBC Radio, wat samen met het feit dat Laidback Luke Bassanova’s ‘Knock You Out’(Bingo Players) remix in zijn set op Tomorrowland draaide, toch wel tot de hoogtepunten behoort.

Het afgelopen jaar was voor DJ Bassanova een eerste stap richting een internationale carriere met succesvolle gigs in Johannesburg (Zuid Afrika en Vancouver (Canada). Kortom: DJ Bassanova mag zeker niet ontbreken de programmering van jouw event !

Back To Top