Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Diggy Dex

Diggy Dex

  • Prijs en mogelijkheden op aanvraag

Diggy Dex Boeken

Wil je Diggy Dex boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Diggy Dex.

Wil je meer informatie of Diggy Dex boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Koen Jansen oftewel Diggy Dex gaat al 10 jaar schuil achter het pseudoniem rapper, producent en liedjesmaker en is al jaren een vaste waarde binnen de Nederlandse Hiphop. Sinds zijn Solodebuut “Verhalen vanuit de Sofa” sloeg Diggy in als een bom en vestigde hij definitief zijn naam. Ook weet  Diggy Dex op de Nederlandse Podia en festivals een act van formaat neer te zetten.

In de zomer van 2009 scoorde Diggy Dex in België en Nederland een top3 hit met het nummer “Slaap Lekker” Na een uitgebreide Tour door België en Nederland verscheen in 2010 het Album Lange Nachten welke ervoor zorgde dat hij 3 maal werd genomineerd bij zowel 3FM al bij de TMF Awards. Daarnaast was Diggy Dexz zijn muziek te horen in de Nederlandse film Kankerlijers van Regisseur Lodewijk Crijns.

Sinds 2015 had Diggy Dex een wekelijkse column in het programma van Giel Beelen op 3FM en verscheen in het najaar de overal en zeer populaire hit “treur Niet” in samenwerking met JW Roy.

Diggy Dex is dan ook een act welke zeer geliefd is en je niet mag missen.

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top