skip to Main Content
Die2 Feestzangers
Die2 Feestzangers
Die2 Feestzangers
Die2 FeestzangersDie2 Feestzangers

Die2 Feestzangers

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 / 2x 30 minuten
  • Techniek: Technicus M-Set of A-set ( t/m 350 pers.)
  • Prijs: op aanvraag

Non-stop feest!

Die2 Feestzangers een feest-act van formaat, boeiend en een lust om naar te kijken. Humor en plezier staan bij Die2 voorop. Een optreden van Die2 is dan ook een feest welke je niet mag missen. Alle Hits van toen tot nu komen voorbij en wordt door Die2 in een eigen sausje ten gehore gebracht. Vette Beats en een hoog spring gehalte.

Daarnaast heeft Die2 ook een eigen feestrepertoire waarmee zij hard aan de weg timmeren en zeer goede recensies ontvangen! Die2 Feestzangers ………. een echt feestje!

Edwin de Goede & Louiy de Bruin twee zangers die elk afzonderlijk al flink wat zangkilometers achter de rug hebben en beide al jaren actief zijn als leadzangers in verschillende coverbands. Vele malen kwamen zij tijdens optredens elkaar tegen en direct was daar een grote muzikale als persoonlijke klik! Het duurde dan ook niet lang en Die2 was geboren.

Augustus 2016 is de eerste single van Die2 een feit ” Spring uit je String “ een heerlijk zomers nummer met een Braziliaans tintje!

Januari 2017 De nieuwe Single “ Er hangt een dame aan de Dakgoot “ is een feit. De mannen van Die2 zijn er helemaal klaar voor! Laat de carnaval 2017 maar beginnen!

September 2017 Nu de temperatuur daalt moet het publiek zich warm houden, reden te meer voor het feestduo Die2, richting de après-ski te gaan en de temperatuur te laten stijgen tot extreme hoogte. Het gas moet erop, de muziek mag hard en Die2 gaat van start met alweer de 3e single “Hey” Die hand omhoog” een heerlijk feestnummer waarop je niet stil mag blijven staan.

Die2 Feestzangers Boeken

Wil je Die2 Feestzangers boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je  alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van zanguo/feestartiesten Die2 Feestzangers

Wil je meer informatie of Die2 Feestzangers boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

OfferteBoekingInformatie

Back To Top