skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Die2 Feestzangers
Die2 Feestzangers
Die2 Feestzangers
Die2 FeestzangersDie2 Feestzangers

Die2 Feestzangers

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 / 2x 30 minuten
  • Techniek: exclusief
  • Prijs: v.a. 595,– ex BTW

Non-stop feest!

Die2 Feestzangers een feest-act van formaat, boeiend en een lust om naar te kijken. Humor en plezier staan bij Die2 voorop. Een optreden van Die2 is dan ook een feest welke je niet mag missen. Alle Hits van toen tot nu komen voorbij en wordt door Die2 in een eigen sausje ten gehore gebracht. Vette Beats en een hoog spring gehalte.

Daarnaast heeft Die2 ook een eigen feestrepertoire waarmee zij hard aan de weg timmeren en zeer goede recensies ontvangen! Die2 Feestzangers ………. een echt feestje!

Edwin de Goede & Louiy de Bruin twee zangers die elk afzonderlijk al flink wat zangkilometers achter de rug hebben en beide al jaren actief zijn als leadzangers in verschillende coverbands. Vele malen kwamen zij tijdens optredens elkaar tegen en direct was daar een grote muzikale als persoonlijke klik! Het duurde dan ook niet lang en Die2 was geboren.

Die2 Feestzangers Boeken

Wil je Die2 Feestzangers boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je  alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van zanguo/feestartiesten Die2 Feestzangers

Wil je meer informatie of Die2 Feestzangers boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top