skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
De Pintermannen

De Pintermannen

  • Carnavals Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: Inclusief M/A set
  • Prijs: v.a. 995,– ex BTW

Biografie

De Pintermannen worden gevormd door Berrie, Sander & Douwe. Sinds 2016 vormen zij De Pintermannen, wat als een grapje begon is nu behoorlijk serieus geworden. Na Ik geef een rondje, iedereen doet ’t komen zij ook in 2018 met een nieuwe carnavalshit! Deze 3 jongens hebben alle 3 al aardig wat ervaring in het feestcircuit! Sander & Douwe als DJ & Berrie als entertainer! Toen zij deze krachten bundelden onstond, De Pintermannen!

Een optreden van De Pintermannen, is 100% feest en entertainment! Confetti, vlaggetjes, Polonaise en hun grote dosis met humor en interactie maakt De Pintermannen wie zij zijn. Springen, Polonaise lopen, meezingen? Niets is te gek bij De Pintermannen. Dus train je arm spieren, span je stembanden, en zet je knieën in de juiste richting want het is tijd om te feesten!

De Pintermannen Boeken?

Wil je de Pintermannen boeken voor jouw Carnavalsfeest? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van De Pintermannen.

Wil je meer informatie of De Pintermannen boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top