Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
De Mannen van Oranje

De Mannen van Oranje

  • Nederlandstalige Cover/Feestband
  • Duur optreden: 3x 45 minuten
  • Techniek: Incl. van 200 t/m 1000 personen
  • Prijs: v.a. 2995,– ex BTW

Wat krijg je als je de huiszanger van het bekende Amsterdamse café Bolle Jan samenvoegt met steengoede muzikanten uit de begeleidingsbands van niemand minder dan Wolter Kroes, Frans Bauer en André Hazes Jr.?
Juist! De beste en de leukste Nederlandse Feestband die je je maar kunt wensen!

De Mannen van Oranje maken FEEST! Alle bekende Nederlandstalige stampers komen voorbij: Jan Smit, Rene Schuurmans, Frans Duijts, Gerard Joling, Django Wagner, De Dikdakkers, Marco Borsato, André Hazes, Rinus, Gebroeders Ko, Nick & Simon, Guus Meeuwis, Wolter Kroes, Vinzzent, Jeroen van der Boom, Frans Bauer en ga zo maar door.

De Mannen van Oranje zijn de perfecte band voor ieder evenement waar gezelligheid en meezingen gewenst is: feesttenten, dorps- en pleinfeesten, bedrijfsfeesten, studentenfeesten, hockeyfeesten, festivals en natuurlijk carnaval.

De Mannen van Oranje = De gezelligste feestband van Nederland!

De Mannen van Oranje Boeken? 

Wil je De Mannen van Oranje boeken voor een evenement of festival?  TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van De Mannen van Oranje.

Wil je meer informatie of De Mannen van Oranje boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top