skip to Main Content
de Bijtels

de Bijtels

  • Coverband
  • Duur optreden: 3x 50 minuten
  • Techniek: Inclusief tot 300 personen
  • Prijs: v.a. 2295,– ex BTW en Buma

Biografie

Feesttent, zaal, kroeg, festival, bruiloft of outdoors. Allround coverband De Bijtels weet van elk evenement een waar feest te maken!

Grote maar ook kleinere hits worden met een enorme berg energie gebracht. Het enthousiasme van de 5 ervaren muzikanten straalt er van af  en de dansvloer zal dan ook al snel te klein zijn. Meezingen, meespringen, of gewoon genieten. Het kan en het zal gebeuren. Laat je meevoeren in een muzikale reis door de tijd. Een muzikale reis die de bezoeker voert van ouderwetse rock ‘n roll tot de hedendaagse knallers met een tussenstop bij de nederpop, après-ski en dampende rock. Eenmaal weer nuchter en bekomen van een avondje met De Bijtels zou je willen, dat je wat minder gedronken had, maar ook dat je blij bent, dat jij erbij bent geweest!

De Bijtels bestaan al ruim 10 jaar en hebben in die tijd twee albums opgenomen en de halve finale bereikt van The Clash of the Coverbands BENELUX 2011-2012.

De Bijtels Boeken?

Wil je De Bijtels boeken voor een evenement of festival ? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van coverband de Bijtels.

Wil je meer informatie of de Bijtels boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

OfferteBoekingInformatie

Back To Top