Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Dave Roelvink

Dave Roelvink

  • DJ Act
  • Duur optreden: 1x 60 minuten
  • Techniek: Niet inbegrepen
  • Prijs: op aanvraag

Dave Roelvink Boeken

Wil je Dave Roelvink huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Dave Roelvink.

Wil je meer informatie of Dave Roelvink boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Dave Roelvink wordt geboren op 13 maart 1994 te Amsterdam. In het gezin Roelvink is hij de middelste met nog een broer en zus.

Op 16 jarige leeftijd wordt Dave Roelvink op straat aangesproken door een model scout. Al gauw rolt hij dit wereldje in en staat hij ingeschreven bij een groot toonaangevend modellenbureau. Er volgen foto shoots in Kaapstad, Milaan en Londen. Ook loopt hij modeshows o.a. voor Tommy Hilfinger. De goede looks en het onbevangen karakter van Dave blijven niet onopgemerkt door de tv wereld. In 2012 wordt Dave op 18 jarige leeftijd gevraagd om mee te doen aan Fort Boyard.

Het balletje gaat rollen en Dave Roelvink is de zien in de tv programma’s “Welkom bij de Kamara’s” en “Sterren springen”.Medio 2014 raakt Dave in opspraak waardoor hij uitgroeit tot een van de meest spraakmakende personen van het jaar. Ondanks alle negatieve publiciteit groeit zijn populariteit enorm.

Momenteel richt Dave Roelvink  zich op een carrière als DJ. Zijn muziekstijl is Bubbling, Moombahton en Eclectic.In februari 2015 is op RTL5 de reality-soap “De Roelvinkjes” gestart waarin te zien is hoe de familie Roelvink door het leven gaat.

Back To Top