Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Boomerang

Boomerang

 • Coverband
 • Duur optreden: 3x 45 minuten
 • Bezetting: 6 personen
 • Techniek: Incl. 250 -1000 poersonen
 • Licht(show):  inbegrepen
 • Led Wall Inbegrepen
 • Prijs: v.a. 4495,- ex BTW en BUMA

Coverband Boomerang Boeken

Wil je de coverband Boomerang huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van de coverband Boomerang.

Wil je meer informatie of Coverband Boomerang boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

100 % muzikale energie,  6 gedreven performers waaronder een creatieve dj,een geweldige zanger en prachtige zangeres, een professionele spetterende show,de lekkerste laatste hits en de beste herkenbare songs uit de 90’s en daarvoor,een strakke podiumopstelling, nieuwste technieken en bovenal FUN!

Boomerang speelt alle hits van nu en de afgelopen jaren, denk aan Parijs, Lean on,Sexy als ik dans en Cheerleader, én knalt met de meest herkenbare songs uit de 70’s, 80’s en 90’s. Met 3 vocalisten, waaronder een geweldige zanger, zangeres en een DJ/toetsenist die rapt, zingt, MC’t én te gekke solo’s weggeeft op zijn keytar, zet Boomerang een waanzinnige act en show neer en weet deze band ieder evenement tot een groot feest te maken!


Een intense feestbeleving en een tot het uiterste opgezweept publiek. We slingeren al onze passie de zaal in en rusten niet voordat we dezelfde passie terugkrijgen van ons publiek! Samen zetten we zo een spetterend feest neer! Ons motto “What you give, you get” nemen we zeer letterlijk!

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Back To Top