skip to Main Content
BOB en de BLUEBAND

BOB en de BLUEBAND

  • Coverband
  • Duur optreden: 2x 45 – 3x 60 minuten
  • Bezetting: 6 extra optie (blazer)
  • Techniek: Inbegrepen t/m 400 personen
  • Licht(show): Standaard lichtshow
  • Prijs: Op aanvraag

BOB en de BLUEBAND Boeken

Wil je BOB en de BLUEBAND huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van BOB en de BLUEBAND.

Wil je meer informatie of BOB en de BLUEBAND boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Bob en de BlueBand Meer dan een band!  is een ware sensatie, een act!”
Bob en de BlueBand is opgericht in 2001 en sindsdien al jarenlang succesvol in Nederland en daarbuiten. Het enthousiasme van de groep maakt de band een graag geziene gast op ieder event. De band is een unieke act waar je naar wilt blijven kijken.
Strak in het pak vertolkt de band Rock-‘n-roll in de breedste zin van het woord. Vele classics en medleys worden afgewisseld met de knallers van nu, zowel Engels- als Nederlandstalig. Niet alleen de muziek is bepalend voor de spreekwoordelijke voetjes van de vloer vooral de enthousiaste uitstraling van de groep draagt veel bij aan het feestgedruis.
Bob en de BlueBand heeft ruime ervaring op grote podia zoals festivals, bedrijfsevenementen, privé-feesten en weet zich ook prima te schikken op kleinere locaties. De band heeft in de loop der jaren diverse solo artiesten mogen begeleiden tijdens live shows op grote podia, in theaters en ook op TV en radio.

Bob en de BlueBand – Een beleving!

Back To Top