skip to Main Content
Ben Liebrand

Ben Liebrand

  • DJ Act
  • Duur optreden: 180 minuten
  • Techniek: niet inbegrepen
  • Prijs: v.a. 2600,– ex BTW en Buma

Genre: Dance Classics / Disco House / 90’s

Ben Liebrand Boeken

Wil je Ben Liebrand huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Ben Liebrand

Wil je meer informatie of Ben Liebrand boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Ben Liebrand, woonachtig in Canada, wordt in 1960 geboren in Nijmegen. Al op 16-jarige leeftijd laat Ben de wereld genieten van zijn dj-kunsten met zijn eigen mobiele roadshow. Dit is het begin van een carrière die ondertussen al ruim 25 jaar omspant. Hij is wereldwijd bekend van remixen voor artiesten als Phil Collins, Sting, Salt & Pepa, Alexander O’Neal, Genesis en Grace Jones. Maar hij is door zijn legendarische ‘Grandmix’ en het radioprogramma ‘In The Mix’ ook de inspiratiebron voor dj’s als Armin van Buuren, Olav Basoski, DJ Tiësto en Ferry Corsten.

 

In 1977 kwam Ben met een hele stapel 12 inches en LP’S terug van een vakantie in Italië. Om al die nieuwe muziek aan een vriend van hem te kunnen laten horen, besloot hij alle beste stukjes achter elkaar te zetten. Liebrand: “Als een soort Reader’s Digest heb ik met een cassettedeck met een pauze toets alle bestestukken aan elkaar geplakt. Dat was de allereerste mix die ik gemaakt heb.”

Back To Top