skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Beatsclassics

Beatsclassics

Duur optreden: 3x 45 minuten
Bezetting: 4 personen
Techniek: Inclusief tot 500 personen
Licht(show): Inbegrepen
Prijs: 2395,00 ex BTW

Biografie

Op zoek naar een opzwepende live-act met zeer ervaren muzikanten?

Beatsclassics zorgt ervoor dat elk evenement of feest tot leven komt! Een DJ gecombineerd met professionele muzikanten (zangeres, saxofonist en percussionist) zetten een show neer waarin klassiekers en eigentijdse hits worden omgetoverd tot pompende floorfillers.

Door de dynamische mix van vocals, visuals, live gemixte beats, percussie en sax is de dansvloer in no time gevuld. Stil staan is geen optie!

De bezetting van Beatsclassics bestaat uit een DJ, saxofonist, zangeres en een percussionist. Alle bandleden zijn professionele muzikanten, die perfect op elkaar zijn ingespeeld en van elk optreden een dynamische show maken.

Beatsclassics kan geboekt worden voor feesten, evenementen, bruiloften en festivals als avondvullend programma van 3×45 minuten of 2×60 minuten.

Bezetting
Beatsclassics is een initiatief van saxofonist en producer Carlo Banning. Na zijn opleiding aan het Amsterdamse Conservatorium deed hij jarenlang podiumervaring op in coverbands, op festivals en events, in het theater en in het clubcircuit. Sinds 2007 combineert hij zijn brede ervaring en muzikale veelzijdigheid in het vernieuwende live-concept Beatsclassics.

De vaste zangeres van is Zosja El Rhazi, bekend van de eerste versie van Idols waarin zij doordrong tot de finaleronde. Zij studeerde in 2008 cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar eerste single ‘I am sorry’ werd de titelsong van de romantische film Phileine zegt sorry

DJ/VJ/toetsenist Wolfgang Maiwald alias Dr. M volgde een jazzopleiding aan het Conservatorium van Hilversum en is momenteel actief in verschillende jazz- en popformaties.

Beatsclassics-percussionist Sherwin Kirindongo speelt onder andere met Giovanca en Ruth Jacott en speelde in de band bij grote musicals als The Lion King en Dirty Dancing.

Coverband?
Beatsclassics is meer dan een doorsnee coverband. Beatsclassics speelt weliswaar ook covers, maar geeft er met vette samples en de allerbeste dancetracks als basis een geheel eigen draai aan.

Bedrijfsfeest met diner?

Indien er ook een diner voorafgaat aan het feest is Beatsclassics een betere oplossing dan een standaard coverband. Beatsclassics heeft de mogelijkheid om lounge music ten gehore te brengen. Dit biedt een enorme meerwaarde boven een achtergrondmuziekje, omdat er op bescheiden wijze toch veel op het podium gebeurt.

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Soortgelijke Artiesten

  Soulbeach Coverband
  SoulBeach Coverband

  Coverband Duur optreden: 3x 45 minuten Bezetting: 5 personen Techniek: inbegrepen A-set tot 500 personen…

  lees meer
  BOSTON TEA PARTY
  Boston Tea Party

  Duur optreden: Maximaal 5 uur Bezetting: 10 personen Techniek: B-set t/m 1000 personen Licht(show): Niet…

  lees meer
  Back To Top