skip to Main Content
BB Bootleg

BB Bootleg

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1×30 of 2x 30 minuten
  • Mobile: 3x 20 minuten
  • Techniek: M-set/ mobile set
  • Licht(show): Niet inbegrepen
  • Prijs: v.a. 1350,– ex BTW

BB Bootleg Boeken

Wil je BB Bootleg huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van BB Bootleg.

Wil je meer informatie of BB Bootleg boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

BB Bootleg de Andrew sisters act van Nederland is explosief, grappig en ondeugend! Op meerdere evenementen inzetbaar zoals bedrijfsfeesten, festivals en clubacts, kortom super flexibel. Wel geëerde Nationale troepen, gelegerd te Holland. Maak kennis met de charmante dames van BB Bootleg! Zij treden speciaal voor u op met de beats van nu en de sound van toen.

Wie beweert dat vroeger alles beter was heeft nog geen kennis gemaakt met deze blitse dames. BB Bootleg neemt u graag mee op reis om de sfeer van de jaren ’30 en ‘40 te herleven.

Het retro sausje waarin de shows gedoopt zijn zorgen in helemaal voor!
Door een brug te slaan tussen hedendaagse beats en meerstemmige samenzang, mag BB Bootleg  met recht de “Andrews Sisters met ballen” genoemd worden!

BB Bootleg heeft nummers als Bei Mir bist du Schon, I’ve got Rhythm, Sweet Dreams en Mambo in een nieuw dance-jasje gestoken, waardoor het een herkenning voor zowel jong als oud is.

Maak kennis met de charmante dames van BB Bootleg ! De dames zijn ook heuse personalities. Zo hebben we Rosy; de rebelse, Marcy; ‘the fun one‘ en Debsy; die op haar eigen happy wolkje zit. Met zulke persoonlijkheden in huis, is een vette show gegarandeerd!

BB Bootleg treed speciaal voor u op met de beats van nu en toontjes van toen. Wie beweert dat vroeger alles beter was heeft nog geen kennis gemaakt met deze blitse dames.

BB Bootleg – De sound van toen met de baets van nu!

Back To Top