skip to Main Content
Arjan Oostrom

Arjon Oostrom

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: Inclusief M-set
  • Prijs: v.a. 995,– ex BTW

Arjon Oostrom Boeken

Wil je Arjon Oostrom boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Arjon Oostrom.

Wil je meer informatie of Arjon Oostrom boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Arjon Oomstrom begon met zingen in 2005 en nam direct zijn eerste nummer op. “Sla je Slag” werd opgenomen en was direct een succes. Hierdoor werd hij uitgenodigd bij het muziekprogramma Brabant Party en werd hij tweede bij een grote talentenshow van de tros.

Na zijn eerste Singel wilde Arjan Oostrom meer en begon hij met het schrijven van zijn  eigen nummers en was hij vaste zanger bij de welbekende Aprés Skihut te Rotterdam. Zijn echte doorbraak kwam met het nummer “daar aan de Costa” die hij samen maakt met vriend en DJ Willem de Wijs.

Daarna volgen de hits “Ik hou van alle vrouwen” en “schudden”. Het nummer “Zakka Zakka” wint in 2011 the Party Awards voor de beste Party Singel. En tevens sleept hij dat jaar ook de bokaal voor beste nieuwkomer binnen.

Begin 2017 laat hij een volledige andere kant van zich zien het nummer “alles kan Alles mag” in samenwerking met de Feestneger en Dansado. Arjan Oostrom, een veelzijdige zanger wel een te gekke aanvulling is op elk feest.

OfferteBoekingInformatie

Back To Top