skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Alaniz

Alaniz

 • One Woman Band
 • Duur optreden: Avondvullend
 • Techniek: vraag naar de mogelijkheden
 • Prijs: v.a. 595,– ex BTW

Alaniz Boeken

Wil je Alaniz huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Alaniz.

Wil je meer informatie of Alaniz boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Door Alaniz te boeken, krijg je een zangeres met een veelzijdig repertoire. Met haar jarenlange ervaring en muzikaal talent weet ze met haar charmante uitstraling het publiek voor zich te winnen.

Alaniz heeft een verschrikkelijk breed repertoire waardoor ze voor elk publiek wat wils heeft. Tijdens haar optredens komen verschillende muziekstijlen voorbij. Van rustige ballads tot swingende dance classics en van nummers uit de jaren 70 tot aan de top 40 van nu.

Denk aan swingende nummers van onder andere Tina Turner, Anouk, The Trampps, Kiki Dee en The Pointer Sisters. Voor de mooie ballads en jazzy achtergrondmuziek kan gedacht worden aan Norah Jones, Frank Sinatra, Etta James enzovoorts. Alaniz heeft ook een speciaal repertoire voor de country liefhebbers. Naast dat Alaniz solo optreed, kan ze dat ook in verschillende bezettingen. Daarom is zij buitengewoon geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, huwelijksceremonie, privéfeest, bruiloft of andere evenement voor elke situatie heeft ze een op maat gemaakte formatie.

Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een volledig orkest, een zangduo of voor een meer intieme en chiquere gelegenheid kan Alaniz ook alleen optreden. De laatste setting is ideaal voor haar easy-listening repertoire met een vleugje jazz en blues.

Zangeres Alaniz brengt met haar optreden exclusiviteit. Met een stijlvolle ‘star sky’ doek op de achtergrond en natuurlijk passende kleding voegt zij net wat extra’s toe aan haar performance. Een aantal nummers speelt de zangeres met gitaar en percussie. Alaniz verzorgt elk optreden zelf, want ze heeft haar eigen licht en geluid set.

Alaniz boek je dus voor elke gelegenheid.

  OfferteBoekingInformatie

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Back To Top