skip to Main Content
Semi Akoestisch trio boeken of inhuren

Akoestisch Trio Little Breeze

  • Semi Akoestisch
  • Duur optreden: 3x 45 minuten
  • Techniek: Inclusief A-set t/m 200 personen
  • Prijs: v.a. 795,– ex BTW

Biografie

Little Breeze is een klein, relaxed en loungy akoestisch muzikaal trio. Warme vocalen worden gebracht op een bijzonder veelzijdige gitaar begeleiding die de muziek meer dan eer aan doet.

De volle ondertonen van de contrabas maken het muzikale plaatje compleet. Liedjes uit de afgelopen 100 jaar worden in eigen versie gespeeld – of zoals ze geschreven wanneer de muziek hierom vraagt. Door de eigen sound van de band wordt dit uiteenlopende repertoire weer samengebracht als een geheel en is van generatie, of verschil in genre niets te merken. De visie is muziek te brengen die kan dienen als achtergrond maar tegelijkertijd zeker gehoord mag worden.

Little Breeze speelt een zeer gevarieerd repertoire. Denk daarbij aan aan Eva Cassidy ,The Beatles, Dolly Parton, George Micheal, Micheal Jackson, Norah Jones maar bijvoorbeeld ook The White Stripes, Sam Smith of zelf een uitstapje naar Britney Spears.

Tijdens de Kerstperiode mengt Little Breeze hun muziek met Kerstmuziek.

Dit trio is uitermate geschikt voor (bedrijfs) borrels, diners, (nieuw jaars) recepties, bruiloften, restaurants of terrassen.

Akoestisch Trio Little Breeze Boeken?

Wil je het Akoestisch Trio Little Breeze  boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Muzikaal Trio Little Breeze.

Wil je meer informatie of Little Breeze boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

OfferteBoekingInformatie

Back To Top