Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
100% NL Drive in Show

100% NL Drive in show

  • Drive in Show
  • Duur optreden: 4 uur
  • Prijs: op aanvraag

100% NL Drive in show Boeken

Wil je 100% NL Drive in show huren voor een optreden? Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van 100% NL Drive in show

Wil je meer informatie of 100% NL Drive in show boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Vanaf de eerste beats van de 100% NL Drive in show DJ’s sta je in het leukste Hollandse café van Nederland. De mannen zetten de hele tent op zijn kop met de populairste feestnummers. Alle muzikale helden uit ons eigen landje komen deze avond voorbij. We gaan dus in één avond langs de hits van Jan Smit en André Hazes tot Guus Meeuwis en Armin van Buuren.

100% NL Drive in Show komt naar je toe!

Dat betekent 100% NL drive in show Feest! Zo laat 100% Wakker-DJ Lex Gaarthuis het publiek uit z’n dak gaan tijdens het ‘Hazes-kwartiertje’ en de ‘100% Inhaker’. En ook Lex van Landeweerd laat het publiek zingen en dansen met zijn ‘100% Meezinger’ en de ‘100% Apres ski’ knallers. Wil je er een eigen draai aan geven? Dat kan met een slinger aan ons digitale Request Rad. Zo komen alle muziekstijlen voorbij.

100% Feest met 100% NL drive in show is gegarandeerd succes voor publiek dat van een feestje houdt!

Een live optreden mag op deze avond niet ontbreken en daarom hebben we een aantal leuke artiesten voor je uitgezocht, die je voor interessante meerprijs op deze show kunt boeken. Zo kun je het feest compleet maken met een spectaculair optreden van bijvoorbeeld Vinzzent, Monique Smit of Thomas Berge.

100% NL  is incl. een compleet promotiepakket, bestaande uit
Radiocampagne van 25 reclamespots (20 seconden) bij 100% NL, waarin het evenement een week voor aanvang met locatie, datum en tijd groots wordt aangekondigd.Aankondiging van uw evenement op de website, Facebook en Twitter accounts van de 100% NL.
Een digitaal aangeleverde flyer/poster.

De entertainment show is geschikt voor élk evenement:
4 uur durende show met 100% NL DJ’s Lex Gaarthuis, Lex Landeweerd en/of Martijn La Grouw
Een hypermoderne DJ-booth en decor
100% PartyPakket: inclusief confettishooters, shirts en strandballen
De show bevat meezing medleys én 2 muzikale thema’s van +/- 15 min.

Back To Top